Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 17

— 26 januari 2024

ONDERHOUD TINY FOREST

De ‘rangers’ van het Tiny forest, de kinderen uit gr. 5/6, zijn vandaag druk bezig geweest met, tussen de buien door, een nieuwe houtsnipperlaag aanbrengen op de paden in het bosje. Het was heel fijn dat Gaëlle van Hoeksche Waard Landschap kwam assisteren, want zij weet heel goed wat er allemaal nodig is. We waren ook blij met de hulp van ouders, hun kinderen mochten ook meehelpen en opa Koos heeft ook zijn steentje bijgedragen.
Heel erg bedankt allemaal! Zo houden we samen het bosje levend en gezond en blijft het aantrekkelijk om bij droog weer met de kinderen in het bosje te vertoeven voor lessen, onderzoek of om alleen maar te genieten van de natuur.

Lees meer