Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 32

— 7 juni 2024

GOEDEDOELENACTIE
“Sponsorloop4Guillaume”

Wat hebben de kinderen gisteren goed hun best gedaan tijdens de Sponsorloop4Guillaume! Er zijn ontzettend veel rondjes gerend door alle kinderen en ze hebben elkaar goed aangemoedigd. Maar dat is nog niet alles, voorafgaand aan deze sponsorloop zijn de kinderen fanatiek aan de slag gegaan met het inzamelen van geld. Wat een prachtig bedrag is er opgehaald. De teller stond op het moment van de uitreiking van de cheque tijdens de sponsorloop al op €3336,- en het bedrag loopt nog op, ongelooflijk! Hiermee kunnen we een mooie bijdrage leveren aan het onderzoek voor een medicijn.

Via de qr code kan er gedoneerd blijven worden. Wij zijn u ontzettend dankbaar voor uw steun. En een extra bedankje namens Guillaume en zijn moeder Desiree. Desiree gaat samen met de tante van Guillaume in september 2024 drie bergen beklimmen in Italië met Stichting energy4all.

Wij wensen hen veel succes!

Lees meer