Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 31

— 31 mei 2024

GEZONDE SCHOOL

IKC de Pijler vindt ontwikkelen van natuur- en milieubewustzijn heel erg belangrijk. We hebben maar één aarde en daar moeten we het met zijn allen mee doen. Daarom zijn we hartstikke blij met ons moderne gebouw, wat duurzaam en ecologisch verantwoord is. We verwarmen en koelen met behulp van een warmtepomp, die werkt met warmte/koude opslag in de grond. En zijn dus van het gas af. We hebben zonnepanelen, een mos sedum dak, wat ervoor zorgt dat overtollig regenwater wordt opgevangen en kan worden afgevoerd op een natuurlijke manier. De kleine diepliggende raampartijen zorgen voor weinig verlies van warmte/kou en voor minder invloed van het weer. Bovendien is het glas high tech isolerend. Alle verlichting is led en werkt automatisch op beweging. Zo zorgen we voor minimaal energieverbruik.

Lees meer