Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 23

— 24 februari 2023

HARTJESFEEST

Gisteravond kwamen de peuters en de kleuters met hun ouders en broertjes en zusjes naar het IKC om samen het Hartjesfeest te vieren. Het doel van dit feestje is gezellig met elkaar samen zijn en blij zijn met wat je hebt. In het donker hebben de kinderen met hun zelfgemaakte lampionnetjes met hartjes door de wijk gewandeld. Vervolgens was het Tiny forest feeëriek verlicht en zaten daar de ‘boeren’ op hen te wachten. Deze boeren vertelden de kinderen dat ze blij en dankbaar waren voor de oogst van het seizoen. De boeren werden gespeeld door leerlingen van groep 8. Daarna was er ook nog een bijzonder verlicht tafereeltje in de hal met
leerlingen van gr. 8. Het was een geslaagd, gezellig uurtje voor de jongste kinderen van ons IKC. Hartelijk dank aan de ouders van de Ouderraad die hebben meegeholpen aan de organisatie.

Lees meer