Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 17

— 13 januari 2023

EEN GOEDE START

Een nieuw jaar is gestart! Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om u en uw geliefden een heel fijn, voorspoedig 2023 te wensen namens mezelf en alle medewerkers van het IKC.
En u daarnaast gerust te stellen. Hoewel er (mogelijk) problemen spelen in de naaste wereld van uw kind, in Nederland, in de gehele wereld, bieden we op de Pijler uw kind veiligheid, duidelijkheid en een stabiele omgeving, waarin het onbevangen kind kan zijn.
Ook dit jaar gaan wij door met het continu werken aan de opvang- en onderwijskwaliteit, waardoor uw kind zich optimaal ontwikkelt. Opdat uw kind van betekenis kan zijn en een zinvolle invulling kan geven aan haar of zijn leven in een mooie toekomst met de competenties die het dan ontwikkeld heeft.
Dit alles lukt alleen door samen te werken met ouders en andere professionals om uw kind heen. We kijken ernaar uit om u te zien en te spreken in ons prachtige gebouw. U weet, na 14.30 uur bent u, alleen of samen met uw kind, dagelijks van harte welkom. Graag tot snel!
Met warme groet, Anja de Jong, directeur IKC de Pijler

Lees meer