Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 14

— 9 december 2022

KERSTCIRCUIT

Nadat de kinderen dinsdag nog een dag extra thuis waren om te genieten van alles wat Sinterklaas hen bracht, hebben we nu echt weer voor een jaar afscheid van hem genomen.
En zijn we vandaag begonnen aan kerstknutsels om met de kinderen in de kerstsfeer te komen. Traditie is dat we dat doen in circuitvorm en groepsdoorbrekend. Kinderen gaan in groepjes langs verschillende leerkrachten die allemaal een andere opdracht hebben voor de kinderen. Er waren gevarieerde opdrachten, de kinderen genoten ervan. Een enkeling die het werkje niet af had, wilde ook eigenlijk niet stoppen toen het tijd was. Gelukkig komen er na vandaag nog 2 weken om gezamenlijk te werken aan deze en andere werkjes.

Lees meer