Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 25

— 25 maart 2022

DOEKUNST

Deze week kreeg de groepen 1⁄2 les van een echte kunstenares. Zij vertelde over sporen. Niet alleen dieren maken sporen. Ook allerlei materialen laten sporen na. Dat gingen de kleuters vervolgens zelf in de praktijk brengen met verf en materiaal.
Alle groepen krijgen jaarlijks een gastles via DOEKUNST en KIJKKUNST.
De projecten van Doe|Kunst worden door Kunstgebouw ontwikkeld samen met kunstenaars, theatermakers en muzikanten uit heel Nederland. De leerlingen ervaren de kunstenaar in zichzelf, telkens op een andere manier. Ze ontwikkelen hun creativiteit en ontdekken iets over zichzelf en de wereld om hen heen. Doe|Kunst vormt een prima bouwsteen voor een doorlopende leerlijn cultuuronderwijs.

Lees meer