Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 20

— 11 februari 2022

VOORLEESKAMPIOEN

Woensdag j.l. was de volgende voorronde van de nationale voorleeskampioen. Jessie van der Wielen uit groep 7 heeft IKC de Pijler vertegenwoordigd. Ze had een stukje gekozen uit Soul Riders, de legende ontwaakt. Ze was als laatste aan de beurt, maar ze heeft het, ondanks het lange wachten, heel goed gedaan! Alhoewel geen winnaar nogmaals de complimenten!
Jessie kijkt er zelf ook met een goed gevoel op terug:
“Toen je binnenkwam stond je in een hele mooie grote kamer met allerlei kleurtjes. Het zag er heel gezellig uit. Er was veel lekkers te eten en je mocht nemen wat je wilde. Als je las zat je op een mooie groene stoel met een microfoon ernaast. De jury was heel aardig en we deden een spelletje over onze boeken.
Het was een superdag!”
De door Jessie beschreven ruimte was de Raadzaal van het gemeentehuis in Oud-Beijerland. Niet naar de provinciale wedstrijd, maar toch een prachtige ervaring rijker.

Lees meer