Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 15

— 17 december 2021

AFSLUITING VAN 2021

Met een fantastische kerstviering op donderdag en een speelgoedochtend voor de kleuters op vrijdagochtend sluiten we 2021 af, eerder dan verwacht.
We begonnen het nieuwe schooljaar vol verwachting aan een ‘gewoon’ jaar. Ondanks dat dat niet gelukt is, zijn we blij dat we het voor de kinderen toch ‘gewoon’ hebben kunnen maken met deze afsluiting. We hebben filmpjes en foto’s hiervan gedeeld via schoudercom. We wensen u oprecht een fijne vakantie, maar realiseren ons tegelijkertijd dat er ook van u volgende week weer het nodige kunst – en vliegwerk wordt verwacht door een week langer kerstvakantie van uw kinderen thuis, terwijl van u wellicht wordt verwacht dat u ‘gewoon’ doorwerkt!

Lees meer