Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 7

— 15 oktober 2021

AFSLUITING KINDERBOEKENWEEK

Met een voorleeswedstrijd sluiten we de kinderboekenweek af. We kunnen terugkijken op een succesvolle 10 daagse voor de kinderen én u. Er zijn diverse ouders op school geweest om over hun beroep te vertellen. Evelien van Dort vertelde over haar beroep, namelijk kinderboekenschrijfster en droeg alle kinderen voor uit eigen werk. Daarnaast hebben we een kinderboekenmarkt gehouden, waar u massaal op af kwam én gisteravond een succesvolle ouderavond waarin leesplezier het hoofdthema was.
In de hal konden de kleuters naar hartelust het beroep van bakker uitoefenen.
Daarnaast waren de bouwvakkers aan het werk in de bouwhoek. De school was doordrongen van beroepen. Zo’n rijke leeromgeving zorgt dat lesstof beter beklijft.

Lees meer