Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 24

— 13 maart 2021

Dwergenfeest

Het dwergenfeestje was weer een groot succes. De kleuters genoten.
Met inachtneming van de corona maatregelen was er, mede dankzij hulp van ouders van de ouderraad, weer van alles te zien en beleven in de school. Net zoals vorig jaar ín de school omdat de weersvoorspellingen niet optimaal waren. Maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen keken hun ogen uit, zongen uit volle borst liedjes mee en gingen met een goed gevuld tasje met lekkers naar huis. Volgend jaar organiseren we het weer en hopelijk mogen de kinderen van groep 8 zich dan weer mengen met de kleuters, waardoor de interactie nog leuker is. En natuurlijk hopen we dat dan papa en mama, broertjes en zusjes ook weer mee kunnen wandelen.

Lees meer