Met plezier naar de Pijler, want daar zit het wel snor!
Vorige Volgende

Nieuwsbrief 21

— 15 februari 2021

GENIETEN IN DE SNEEUW

Wat een bijzondere start voor de kinderen, na de sluiting, in deze witte, wondere wereld. Sommige jonge kinderen kennen amper de beleving van sneeuw. Ze moesten weer naar school, waar er meerklasgenootjes op hen wachten, dan voordat we dicht moesten. Kinderen werden gehaald en gebracht met de slee. We waren aanmerkelijk meer tijd kwijt met elkaar helpen met alles aan en/of uit trekken. Waarbij we een beroep op uw geduld deden buiten in de kou wachtend op de kinderen. We speelden vaker en langer buiten en we gymden zelfs in de sneeuw. Het was een geslaagde, aparte, niet van te voren te voorspellen, maar ook,
vermoeiende week voor de kinderen en de leerkrachten! Rust lekker uit in het weekeind!

Lees meer