FEESTELIJKE OPENING VOOR DE KINDEREN

Volgende week woensdag 7 oktober is het zover; de opening van ons IKC voor de kinderen! Gelukkig kan dat ‘gewoon’ doorgaan. Dit vieren we helemaal in stijl van het circus. Er worden allerlei optredens verzorgd door de kinderen. U als ouder kunt meegenieten via een livestream. Hier krijgt u nog informatie over. De kinderen mogen feestelijk verkleed komen. Aan de schooltijden verandert niets. Ook is het fijn als de kinderen hun pauzehap meekrijgen. Natuurlijk zorgt de school ook voor wat lekkers erbij. We hebben er enorm veel zin in. Inmiddels hebben we al prachtige bloemstukken mogen ontvangen ter gelegenheid van de opening. Dat waarderen we heel erg en geeft toch een feestelijk gevoel, ondanks de teleurstelling van het niet doorgaan van de officiële opening in de middag voor genodigden en aansluitend het open huis voor omwonenden en belangstellenden.