EINDE BIJZONDER SCHOOLJAAR

Wat een schooljaar hebben we achter de rug! Een schooljaar waarin veel is gebeurd, met hoogtepunten en dieptepunten. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. We hebben ons nieuwe gebouw zien groeien. Een absoluut hoogtepunt van dit jaar. Na de zomervakantie is het echt af, de buitenruimte met de fantastische boomhut, de binnenruimtes, het is allemaal heel mooi geworden. In dit gebouw waarin we ook kinderopvang bieden, zullen onze kinderen zich veilig en thuis voelen. We willen alle ouders en kinderen bedanken voor het fijne schooljaar. We zijn als school gegroeid met u en de kinderen, omdat we het samen doen. We hebben ons door de corona maatregelen heen geslagen en hebben ook daarvan geleerd. Zo vormen we samen een steeds sterker wordende cirkel van aandacht en zorg om uw kind heen, waarin alle talenten van uw kind zich maximaal kunnen ontwikkelen. Voor alle ouders die iets betekend hebben voor de school, hebben we een kleine attentie uitgedeeld na schooltijd. Ik wens u een hele fijne, zonnige zomervakantie met familie en bekenden en verwelkom u graag gezond en wel op maandag 31 augustus a.s. vanaf 8.20 uur bij de poort aan de voorkant van het gebouw.