Opbrengsten

Vanaf volgende week zien we weer dagelijks de leerlingen van onze school. Dan kunnen onze leerkrachten zich weer richten op regulier onderwijs en de kinderen wennen aan het feit dat je dagelijks in een omgeving bent waarin je anderen tegenkomt en met anderen speelt en werkt. En leren dat dat niet altijd vanzelf gaat en wat je dan kunt doen.

Natuurlijk gaan we ook vaststellen wat deze periode cognitief heeft opgebracht bij iedere leerling. Dat doen we met behulp van de leerlingvolgsysteem toetsen. De informatie die hieruit volgt helpt ons om precies in kaart te brengen wat de kinderen nodig hebben. Dat bieden we hen zo mogelijk dit schooljaar nog. Maar die informatie vormt ook een groot deel van de warme overdracht naar de volgende leerkracht(-en).

Het streven van de school is om alle kinderen midden volgend schooljaar op de ontwikkelingslijn te zien die de trend van het leerlingvolgsysteem aangeeft. De gegevens die de leerkrachten uit de analyse van het thuiswerken hebben gehaald sterken ons in de overtuiging dat dat lukt.
We maken er een mooie laatste 6 weken van het schooljaar van samen.