MEIVAKANTIE!

Morgen sluiten we, in ieder geval voorlopig, een hele bijzondere periode af. U heeft uw kind thuis begeleid met het werk van school. We zijn blij met de inzet waarmee u uw kind thuisonderwijs heeft gegeven. De school heeft geprobeerd door instructiefilmpjes, contactmomenten telefonisch, via schoudercom of classroom de kinderen en u daarbij zo goed mogelijk te helpen. Nu gunnen we u en uw kinderen graag een wat rustigere periode, waarin vooral tijd is voor ontspanning. Daarom liggen er voor alle kinderen vakantie pakketjes klaar. Deze bestaan uit een cadeau van De Hoeksche School, een kunstles tasje van CMK wat normaliter door de kunstbus geleverd wordt met toebehoren om thuis mee te knutselen én een brief van meester Eric hoe een alternatieve koningsspelendag te organiseren in uw eigen huis en tuin. De leerlingen van gr. 8 krijgen een extra cadeautje, namelijk het Denkboek 4 en 5 mei over de bevrijding. Graag zien we u of uw kind morgen tussen 8.30 en 14.00 uur (continurooster!) om de vakantie pakketjes op te halen én alle boeken en het andere werk en materiaal in te leveren. We wensen iedereen een fijne vakantie toe.