DWERGENFEEST

Er werd gisteravond erg slecht weer verwacht. We dachten daarom dat ons leuke feest in het water zou vallen. Maar de kinderen van de klas vonden dat erg jammer en kwamen zelf met het idee het feest op school te organiseren in plaats van verspreid over de wijk rondom school. Zonder wandeling buiten, maar wandelen in de school. We verzamelden gewoon om 18.30 uur in de klas. De kleuters mochten daar met 1 ouder/begeleider naar het verhaal van Maarten luisteren. De anderen mochten naar de lerarenkamer, waar juf Anja het verhaal voorlas. Daarna gingen we in 2 groepen door de school en sloten af met drinken en een lekker koekje. Het was een verrassend, gezellig en knus dwergenfeestje. We bedanken de ouders en leerlingen van gr. 8 die geholpen hebben voor, tijdens en na het feest heel hartelijk. Mede dankzij hen was het zo’n succes!