TENTOONSTELLING ALLES-in-1

Iedereen hartelijk bedankt voor het bezoeken van de tentoonstelling met als onderwerp Landen, het eerste project (van 5 in één schooljaar) voor groep 4 t/m 8 van Alles-in-1. Dat we schoolbreed hebben getrokken door er voor groep 1 t/m 3 het thema van de kinderboekenweek ‘Reis mee’ aan te koppelen.
De kinderen hebben erg veel plezier beleefd aan het maken van alles wat er te zien was. Maar dat niet alleen, de kinderen leren meer door ook op een andere manier dan uit een boek, in dit geval dmv expressieopdrachten, bezig te zijn met een onderwerp. Zo werken we meteen aan onze 3e pijler; niet alleen cognitief, maar we vinden dat kinderen zich breed moeten kunnen ontwikkelen.
We vonden het ontzettend leuk om te zien met welk enthousiasme de kinderen hun gasten door hun klas en de school heen leiden. En om te zien hoeveel (groot-)ouders, oppassen, etc. de moeite hadden genomen het werk van de kinderen te komen bewonderen. Wij vonden dit zeker een geslaagde activiteit en danken u voor uw betrokkenheid.>