FEESTWEEK?!

We kijken terug op een feestelijke week.
Afgelopen dinsdagmiddag werd de eerste paal van de nieuwbouw geslagen. Wat een feest was dat! De kinderen kregen eerst feestkoeken en iets te drinken en gingen vervolgens achter elkaar, met bouwhelmen op en ritmestokjes in de hand, richting het bouwterrein. Daar werden we ontvangen door de wethouder van Onderwijs van de gemeente Hoeksche Waard. De heimachine was net op tijd in gereedheid gebracht en terwijl we ons op stelden achter het lint werd de eerste feestelijke, door de leerlingenraad, versierde paal omhoog gehesen. Toen Pip en Maxim het apparaat aan hadden gezet olv een machinist van het bedrijf klapten de confettikanonnen open en werd het terrein bedolven onder gouden, zilveren en gekleurde sliertjes. Na afloop hebben de leerkrachten, samen met de betrokkenen bij de bouw, geproost op een voorspoedige voortgang.