DWERGENFEEST

Donderdag 7 februari a.s. vieren wij het Dwergenfeest met de kleuters. Zij worden met hun vader en/of moeder om 18:30 uur op school verwacht. De kleuters luisteren met één ouder in de klas naar het verhaal van een bijzondere dwerg, gebaseerd op een oude legende. De andere grote en kleine personen die met de kleuter meekomen, luisteren in het speellokaal naar hetzelfde verhaal dat daar door juf Anja wordt voorgelezen. Daarna zullen we allemaal een route in de wijk lopen, die ons leidt langs enkele taferelen uit de oude legende. Aan de taferelen werken ook leerlingen van groep 8 mee. Bij sommige taferelen is het lastig om met een kinderwagen te komen. De kinderwagens kunnen daar in de voortuin geparkeerd worden. Natuurlijk nemen de kinderen hun zelfgemaakte lantaarns van school mee. Grote en kleine broers en zussen mogen natuurlijk ook meelopen! Tijdens de wandeling blijft u zelf verantwoordelijk voor uw kind(eren). Rond 19:30 uur komen we weer bij school terug en krijgen de kinderen nog iets te drinken. Daarna is het de hoogste tijd om naar huis te gaan. Het wordt een gezellige avond!