GROENE VOETSTAPPEN WEEK!!!

Help mee onze leerlingen en u zelf bewuster te maken van de effecten van gemotoriseerde middelen op ons klimaat door volgende week op een duurzame manier met uw kind naar school te komen. De leerlingen kunnen maandag a.s. bij binnenkomst hun vervoersmiddel aanklikken op het digibord. Zo kan voor de hele school tegelijk worden bijgehouden hoe iedereen naar school komt.
Kinderen zijn 'change agents' die door het goede voorbeeld te geven volwassenen aansporen om (duurzame) stappen te zetten. Daarom kan in het scorebord ook aangeven worden of de ouders/verzorgers die dag de auto hebben laten staan.
Dit noemen wij een Kinderklimaatdeal (een deal die kinderen sluiten met volwassenen), zodat de kinderen met groene Voetstappen een nog groter klimaateffect zullen hebben.
Op vrijdag 28 september a.s. zal wethouder Van Etten om 11.30 uur op het plein bekend maken welke groep de meeste groene voetstappen gespaard heeft. U bent daarbij van harte welkom!!