STAKING​ ​GAAT​ ​DOOR!!
Inmiddels heeft u afgelopen week een brief ontvangen waarin wordt uitgelegd waarom leerkrachten staken op donderdag 5 okt. a.s. Wellicht ten overvloede, maar ik wil graag alle ouders op tijd bereiken, is de brief nogmaals bij deze nieuwsbrief gevoegd.

> Lees meer

 

INDIËHERDENKING

In september vindt jaarlijks de Indiëherdenking plaats bij het monument in Puttershoek. Ook dit schooljaar werd onze school vertegenwoordigd door de leerlingen van groep 8. Een aantal van hen droegen zelfgeschreven gedichten voor. In de afgelopen week hadden de kinderen in de klas bezoek gehad van een nabestaande en een veteraan.

> Lesse meer

QUOTE​ ​van​ ​de​ ​WEEK

Dankzij Isa uit groep 6 weten we het zeker. Zelfs in het weekeind gaat zij het liefst naar de leukste school die er is. Bedankt voor het compliment, Isa!

> Lees meer

AFSCHEID JUF JOKE

Na 46 jaar onderwijs heeft juf Joke de Kater woensdagmiddag afscheid genomen van haar werkzame leven. Zij gaat nu van haar welverdiende pensioen genieten. De voorzitter van ons bestuur st. Acis, Luc van Heeren, hield een ludieke speech over Joke´s proefles op de voorganger van de Pijler, OBS de Brug.

> Lees meer

WELKOM IN HET NIEUWE SCHOOLJAAR!!

Met veel plezier hebben de leerkrachten afgelopen maandag de kinderen en ouders ontvangen met een SNOR. Het was leuk om te zien dat ook kinderen en ouders nog wisten dat we met snorren zouden beginnen.

> Lees meer