Pedagogisch medewerkster kinderopvang

Mijn naam is Cynthia en per september 2020 kom ik het team van IKC de Pijler versterken als pedagogisch medewerkster van de kinderopvang die daar dan zal gaan starten.
Als iemand mij zou omschrijven komen de woorden, gezelligheid, goedlachs, vriendelijk en enthousiasme, naar voren.

Ik woon in Barendrecht, zelf heb ik geen kinderen, maar wel ben ik een trotse/rijke tante van 2 nichtjes, de dochters van mijn tweelingzus. Sinds mei 2019 ben ik werkzaam voor (voorheen SKOC) de Hoeksche School Kinderopvang als pedagogisch medewerkster, maar ook als coördinator voor GAAV! in de tak van de PR voor de social media en vakantieplanningen.

Als pm’er ben ik werkzaam op zowel het KDV als de BSO. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de kinderopvang, maar ondanks dat het al heel wat jaren zijn, blijft mijn enthousiasme voor de kinderopvang altijd! Kinderen inspireren, motiveren, en ik vind het super om ze een dag plezier te laten hebben en ze te laten ontwikkelen op hun eigen manier. Samen tot oplossingen komen, samen ideeën proberen uit te laten komen, maar ook hun talent naar voren halen. Zelf ben ik iemand met het motto: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan & van proberen kan je leren.

Per september zult u mij tegenkomen als fulltime kracht binnen het team van de Pijler bij de kinderopvang, waar ik met heel veel plezier naar uitkijk. Ook zal ik in de tijd voor de zomervakantie soms in het gebouw aanwezig zijn om samen met Anja en alle leerkrachten het voor u in de toekomst, in het mooie nieuwe gebouw, zo aangenaam mogelijk te gaan maken. Een echte plek waar u en uw kinderen veilig en welkom zijn vanaf hun eerste levensjaar.

Wilt u nader met mij kennis maken, of kennis maken met de organisatie tak kinderopvang? Loopt u dan t.z.t. gezellig bij ons binnen om een kijkje te nemen of om gewoon even een praatje te maken. Ik kijk uit naar de samenwerking met het team, maar ook zeker naar het plezier die ik uw kind/kinderen kan/mag gaan bieden! Tot snel.”