Maandag, dinsdag en woensdag

20180106_132751.jpg

Hallo,
Ik ben Annemarie Oranje. Ik woon in 's-Gravendeel. Ik ben getrouwd met Sandor en ik ben moeder van 3 geweldige kinderen van nu 12, 9 en 3 jaar. In mijn vrije tijd bezoek ik vaak het theater en concerten, lees ik graag en kijk graag naar series. Al 18 jaar ben ik leerkracht, waarvan de laatste 11 jaar alweer op de Pijler. Eerder werkte ik in Rotterdam en Utrecht. Meestal ben ik juf in de bovenbouw, groep 6 tot en met 8, dat vind ik ook het allerleukst. Ik ben enorm fan van op kamp gaan, dus heb ik heel wat jaren groep 8 gedaan. Gelukkig is een schoolreis ook altijd geweldig! Verder houd ik erg van lesgeven, het is mijn passie, ik doe het met heel veel plezier. Ik hou van mijn werk, elke dag met lesgeven bezig zijn, met plannen en nakijken en de interactie met kinderen. Ik houd echt niet van ruzie en conflicten, helaas hoort dat er soms wel bij, maar gelukkig niet vaak. Groetjes!