Mijn naam is Anja de Jong,

Naast directeur van OBS de Pijler ben ik moeder van 2 dochters van 22 en bijna 24 jaar en gehuwd met Bas.

Onderwijs is mijn passie, maar daarnaast vind ik het heerlijk om te ontspannen door een stedentripje te boeken dan wel op zonvakantie te gaan. Ik woon in West-Brabant wat overigens erg veel kenmerken van de Hoeksche Waard heeft. Zo woon ik bijvoorbeeld ook aan een dijk. In mijn vrije tijd sport ik 2 x per week onder begeleiding in een sportschool. Ik lees dolgraag romans en literaire thrillers en met name tijdens de zonvakanties neem ik daar graag de tijd voor op een strandbedjes onder een parasol. Als Bas en ik een stad bezoeken gaan we te voet de stad door onderwijl genietend van winkels en terrassen.

Ik ben 5 dagen aanwezig op school en hoor graag wat team, ouders en leerlingen bezig houdt. Zodat we gezamenlijk kunnen optrekken in het onderwijs aan de kinderen van Maasdam, met als doel de kinderen precies te geven wat ze nodig hebben.